Modern lounge

Együttműködésünk a megrendelővel egy díszmedence tervezésével kezdődött, még 2007-ben. Az építmény azóta erőteljesen megérett a felújításra, a kertre pedig ráfért egy alapos „ráncfelvarrás", hogy stílusával és vonalvezetésével is illeszkedjék a modern ház és a letisztult medence együtteséhez.
A kert szabályos alaprajzot, impozáns növényágyásokat kapott. A hűvösebb napokon is használt lounge köré főleg tavasszal, kora nyáron és ősszel nyíló virágokat terveztünk, mivel a lakók a nyár nagy részét a Balatonon töltik.
A medence új vízesést, vízszűrő-rendszert és világítást kapott.
Az átépített, alig 250 m2-es hátsó kertrész igazi gyöngyszem lett, sok finom és apró részlettel.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!