Egyedi fürdőtavak

Akinek lételeme az éltető víz, annak a kertjéből sem hiányozhat: legyen az egy madáritató, egy forráskő, vagy egy kis kerti tó. Ha a puszta látványon túl a nyári fürdőzés élményéről sem szeretnénk lemondani, akkor egy vegyszermentes, családi fürdőzéshez alkalmas, egyben szemet gyönyörködtető fürdőtó az igazi megoldás.
Ez a vízi létesítmény egy olyan „kerti tó", amely megfelelő vízmélységgel és kialakítással rendelkezik ahhoz, hogy úszni lehessen benne. A fürdőtó optimálisan egyesíti a kerti tó és az úszómedence előnyeit. Cégünk az OASE legkorszerűbb technológiáját használja, így a legmelegebb nyári időszakban is természetes környezetben, biológiailag tiszta vízben úszhatunk saját kertünkben.
A fürdőtó körül természetesebb, közvetlenebb és zöldebb környezet alakítható ki, mint egy úszómedence körül. A tómeder földjéből formált domb jó lehetőséget ad egy természethű vízesés megépítéséhez. A vízesés kellemes csobogásával nyugtatóan hat, miközben oxigén keveredik a vízbe, javítva a tó vízminőségét. A lezúduló vizet megvilágítva exkluzív megjelenést varázsolhatunk az éjszakába.
Egy igényes fürdőtó optimálisan ötvözi a megrendelői igényeket, az innovatív műszaki megoldásokkal és az esztétikával.
Ma még kevesen tudják, hogy mennyi élményt nyújthat egy szépen megépített fürdőtó: a nyári hőségben egy hűs csobbanás a saját fürdőtavunkban... ez az igazi kertélmény.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv