Exkluzív-Élet-Tér

Ezt a kertet a Construma keretein belül, a IV. Magyar Kertépítő Versenyre építettük showgarden kategóriában, 2012-ben. A stand filozófiája:

Egy aprócska mag, jó föld és eső elég lehet, hogy fát neveljen az anyatermészet, és ez így már önmagában egy csoda. De mi történhet, ha mindehhez még az ember is hozzáteszi legjobb tudását, szándékát és képességeit? Azt, amitől igazán ember. Vagyis a konstruktív gondolatait, és ezzel együtt az évezredek alatt kialakult és megőrzött hagyományait. Az érzéseit, filozofikusan érzékeny megfigyeléseit és fejlődésbe vetett hitét. Törődését, szaktudását, türelmét.
Hogy mi történhet? Létrehozza például a bonsait.
Nincs az a bonyolult bonsai, amely ne hordozná mégis a letisztultság és az elegancia lényegét. Ahogy a víz is lágy, de hosszú és kitartó munkával gömbölyű kavicsot formál a durva és kemény kőből, úgy keresi az ember a tökéletes harmóniát a természeti környezet és az épített, formált terek és tárgyak között.
Számunkra ennek legkifejezőbb megnyilvánulása a kert, amit úgy tervezünk, hogy megrendelőink, és mi magunk is büszkén mondhassuk: álmainkat követve egyedülálló, minden funkcionális elvárásnak és magas esztétikai igénynek megfelelő, "premium luxury" kategóriás teret hoztunk létre.
A kert számunkra olyan, akár a gyémánt, mely hiába nemes és ritka, igazi pompáját akkor nyeri el, amikor tündöklő briliánssá csiszolják és míves aranyba foglalják.
Büszkén vállalt szaktudásunkkal, minőségi anyagokkal, professzionális technológiával arra törekszünk, hogy a legtökéletesebb életteret hozzuk létre.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv