Falak közé zárva

Kedves vevőnk egy vidéki kisváros központjában hozta létre új otthonát, egy régi épület korhű, de modern felújításával. Azt szerette volna, hogy a kertje is ilyen legyen, illeszkedjen a klasszikus stílushoz, de mellette legyen modern és minden igényt kielégítő. A bizalma felénk – több közös munka után reméljük, hogy – sosem volt kérdéses!
Az utca, ahol az épület áll, egy klasszikus, zártsorú beépítésű főtér szélén helyezkedik el. A parkolási gondok miatt fontos volt, hogy legyen egy több autót is befogadó belső garázs és elegendő tároló a felesleges dolgok elrejtésére.
A medencetér és a kerti lounge a kert szívében kapott helyet, hiszen ez lesz a fő élettér a nyarak során. A kert vázát itt nagyméretű, mediterrán növények adják, melyeket az évelőágyások egészítenek ki. A család kutyája is élvezheti a kertet, de amikor kell, a saját kenneljébe vonulhat vissza.
A telek lejtése miatt egy lépcsőn át juthatunk le a hátsó kertbe, ahol helyet kapott egy angolkert és több kiemelt zöldségágy is. A medencegépészet is itt található – a medencetér alatt, a növények mögött megbújva. A gyermekek játékához a hátsó kertrészben a „tollasplacc” és a „gyepes dühöngő” ad helyet, ahol lehet játszani és pihenni egyaránt, és innen közelíthető meg az épület alatti pincerész is. A szomszédok tekintetétől – egy-két éven belül – magas sövény védi majd a kert használóit.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv