Fürdőtó keleti hangulatban

Van, aki elutazik, amikor pihenni akar, és van, aki az otthonába hozza az édenkertet. Van, aki mindent azonnal akar és meg is szerzi azt, és van, aki könnyen lemond róla, ha azonnal nem lehet az övé! És van ez a kedves megbízó család, akik hosszasan terveztek és nem engedtek az álmukból!
Megváltozott közben a világ, változtunk vele mi is, bővült a megrendelőnk családja, átalakultak a kertről alkotott finom részletek, de az, hogy a házuk mellé egy „tubakertet” szerettek volna egy fürdőtóval, az ebben a kaotikus világban is állandó és változatlan maradt! A tervezési árajánlattól a kertben végzett utolsó simításokig közel egy évtized telt el, de végre készen áll és várja haza a családot, hogy kipihenjék a mindennapok fáradalmait és jó időben a házból kiszabadulva megfelelő helyet nyújtson a szabadidejük eltöltésére!
Az elképzelt fürdőtó a szauna mellett kapott helyet, egy korábban torzóként álló medencealapot felhasználva, azt természetszerűen, keleties hangulatban kiegészítve. A fürdőtavat egy sziklajakuzziban feltörő buzgáron át tápláljuk meg, a víz kisebb vízesésen lezúdulva jut a tóba. A tó mögött az évekkel korábban elültetett feketefenyők mára szépen begyökeresedve jó hátteret adnak és megfelelő élőhelyet nyújtanak az árnyéki évelőknek egyaránt.
A fürdőtó számos előnye mellett nem utolsó az sem, hogy az év 365 napján szép látványt nyújt, így egy igazán elegáns kert tökéletes eleme.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv