Golf a kertben

Ha megkérdeznénk a golf szerelmeseit, valószínűleg kevesen mondanák, hogy nem szeretnének minél több szabadidőt a hobbijukkal tölteni. Ezt sajnos kevesen engedhetik meg maguknak mindig, hiszen az országban nincs olyan sok golfpálya, sokaknak ehhez utazni kell, ráadásul az odajutással is csak a kevés szabadidő telik… Kedves megrendelőink álmodtak egy nagyot és a kert tervezése során kigondoltunk nekik egy műfüves golfgreent és egy chip greent, hogy odahaza is gyakorolhassanak. Persze hisszük, hogy az otthoni golf szépségén túl az elkészült kert is gyönyörű lett és reméljük, hogy a tulajdonos házaspár is örömét leli benne minden nap!

Az építész tervek szerint az épület mögött kapott helyet az úszómedence, mellette pedig egy félig süllyesztett pihenőterület található. A melléképülethez kapcsolódik egy árnyékot adó pergola, rajta hintafotelekkel. A megszokott városi kerteknél nagyobb területről van szó, így nagyobb nyílt felületeket hoztunk létre plasztikus mikrodomborzattal, amin napnyugta környékén a fények és az árnyak játékát csodálhatjuk meg. A nyílt felületeket és növényágyakat koros feketefenyők és nagy, lencse formájú tiszafafelhők törik meg. Télen és nyáron is szemet gyönyörködtető. A család kutyusa a kert hátsó, árnyas részén kapott pihenőhelyet egy kennel formájában, ahova bármikor szabadon elvonulhat.
A kertben találhatóak játszóeszközök a gyermekeknek, és minden, amire a szülőknek az életvitelükhöz szükségük van. A növények közt van sok gyümölcsfa és -bokor, hogy friss gyümölcs kerülhessen a süteményekbe, és egy nagyobb rózsaágy is, hogy a vázában mindig frissen vágott virág illatozhasson.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv