Letisztult és fiatalos

A tulajdonos pár a kertváros csendjében, modern, fiatalos házukban piheni ki a mindennapi munkahelyi nyüzsgést.
A keskeny, árnyékos oldalkertben, egy buja, de elegáns növényágyon át, keskeny járda vezet hátra a házhoz illő letisztult, egyenes vonalvezetésű, egyszerű szerkezetű kertbe. A járda végében helyeztük el az óvodáskorú gyermek gumi burkolatú játszóterét, melyet később könnyedén növényággyá tudunk majd alakítani, miután az évek múlásával funkcióját veszti.
A házhoz kapcsolódó fedett teraszon kültéri grillező, étkezőgarnitúra és egy elegáns nappali ülőgarnitúra kapott helyet, így a terasz méltó módon válik a ház szerves részévé.
A kert közepén egy négyszögletes gyepfelület terül el, melyet minden oldalról vegyes beültetésű, finom színösszeállítású virágágyak és egy-egy szoliter bokor és fa szegélyeznek. A növényágyak különleges elemei a szögletes formára nyírt örökzöld bokrok.
A kert hátsó részén álló, terméskővel burkolt pengefal impozáns látványt nyújt a kert minden pontjából. Felső faburkolata miatt ülőfelületként is használható, a burkolat alá rejtett világítás pedig különlegessé és egyedivé teszi az építmény éjszakai látványát. A támfal tetején, fagyálló kaspókban kaptak helyet a gömbbukszusok, melyek télen is üde, zöld színfoltként díszítik a teret. A hátsó sarokban kis kerti tároló épült, melyet a ház felől tuja sövény takar.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv