Modern mediterrán

Ez a mediterrán kert a Construma keretein belül, az V. Magyar Kertépítő Verseny versenystandjaként épült 2013-ben. A stand filozófiája:

Márvány és olajfa – eleganciát sugároz és tiszteletet parancsol mindkettő. Együttes megjelenésük sajátos – egyszerre hűvös és forró, hamisítatlan mediterrán érzetet kelt. A minimál stílusban épített környezet és a rusztikus, 150 éves olajfák, a víz, valamint a naturalista növényhasználat eredménye egy koncepciójában letisztult és mégis izgalmasan sokféle, változatos részleteket mutató kert. Exkluzív és merész, akár egy olasz sportautó. S noha több figyelmet és körültekintőbb gondoskodást igényel, mint a hagyományos kertek, mégsem elérhetetlen álom.
Az olajfa (Olea europaea) -16°C-ig fagytűrő. Ennél hidegebb Magyarországon ritkán szokott lenni, ám ha mégis előfordul, a kertünkbe ültetett olajfa akkor is védhető takarással, fűtéssel, helyének gondos megválasztásával.
Bízunk benne, hogy az itt bemutatott stand kellő meggyőző erővel bizonyítja, hogy a mediterrán kertbe fektetett gondoskodás és anyagi áldozat egy igazán különleges élményt nyújthat tulajdonosának.

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv