Öntözőrendszer

Hazánk kontinentális éghajlatán a nagy értékű növényanyagok megőrzése, ápolása kertünkben szinte nélkülözhetetlenné teszi automata öntözőrendszer telepítését. A rendszer nyújtotta lehetőségeket kihasználva a gyepfelületek és növényágyak vízigényét optimálisan, egyenletesen és víztakarékosan, a lehető legnagyobb kényelem mellett tudjuk biztosítani.
Az öntözőrendszer telepítését pontos felmérés és tervezés előzi meg, melyet tételes árajánlat elkészítése egészít ki. A talajszint alá való beépítés a gyepesítés előtt zajlik. Kész kertben nagyobb munka befektetésével a meglévő gyep alá is be lehet építeni.
Az amerikai TORO cég hazai importőrének – T-MARKT Mérnöki Iroda – kiemelt telepítőjeként az 1997 óta megszerzett szakmai tapasztalat biztosítja, hogy a termék a magas műszaki tartalom és kiváló minőség mellett hosszú időn át megelégedéssel szolgálja majd tulajdonosát. Több száz családi ház kertje mellett olyan rendszerek is szerepelnek referenciáink közt, mint a Győri ETO FC center- és M1 edzőpályája és a Gyirmót SE center- és edzőpályái.

 

Vissza a Kertépítéshez

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Széchenyi EMVA

Széchenyi terv